Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

And the winner is.......Βαλάντω!

   
    Με σύμμαχο το τραγούδι και τα νιάτα,ο μεγάλος τελικός του Greek Idol τελείωσε πριν λίγο,ανακηρύσσοντας μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού την 22χρονη Βαλάντω Τρύφωνος. Μια νέα και φρέσκια φωνή που φιλοδοξεί,με τη βοήθεια του συμβολαίου με τη Sony Music να πραγματοποιήσει τα όνειρα της και μια μεγάλη καριέρα στο πεντάγραμμο.
    Ύστερα από πάνω από 4 ώρες ζωντανής μετάδοσης,πολλά τραγούδια επί σκηνής και όλους τους παίκτες που πέρασαν από το greek idol να εμφανίζονται για μια ακόμη φορά, έγινε η ανακοίνωση του αποτελέσματος με το κοινό να αποθεώνει τη νικήτρια.
    Από 3 τραγούδια ερμήνευσαν οι υποψήφιες. Τα δυο ήταν επιλογές τους,από αυτά που είχαν ακουστεί από τις ίδιες κατά τη διάρκεια των live και είχαν τη μεγαλύτερη επιτυχία,και το τρίτο ήταν ένα τραγούδι που έγραψε ο Δημήτρης Κοντόπουλος ειδικά για τη βραδιά,σε στίχους Νίκου Μωραίτη,με τίτλο "Στη δίπλα θέση". Η κριτική επιτροπή έδωσε τις τελευταίες συμβουλές και εκριναν θετικά τις δυο κοπέλες που για μια ακόμη φορά μαγεψαν με τη φωνή και το ήθος τους.
   Το σόου όμως απόψε επεφύλλασε στους τηλεθεατές του πολλές και μεγάλες εκπλήξεις με κορυφαία την είσοδο της Άννας Βίσση στο στούντιο! Η μεγάλη τραγουδίστρια,αφού μοιράστηκε με τις δυο υποψήφιες και το κοινό σημαντικές της εμπειρίες,δε δίστασε να ερμηνεύσει μαζί με τις συμπατριώτισσες της Νικόλ και Βαλάντω,ζωντανά,το καλύτερο ίσως τραγούδι της,το "Δώδεκα"!
    Άλλος ένας δημοφιλής καλεσμένος που απολαύσαμε απόψε ήταν και ο Γιώργος Μαζωνάκης,που ερμήνευσε πολλά από τα νέα του τραγούδια ενώ απέδειξε για μια ακόμη φορά τη μακρόχρονη φιλία και εκτίμηση του με τη Ρούλα.
    Η βραδιά έκλεισε με τη Βαλάντω να ερμηνεύει τη dance version του τραγουδιού του Δημήτρη Κοντόπουλου "Στη δίπλα θέση",με τη λάμψη και τη χαρά ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της!
    Καλή επιτυχία λοιπόν στη νικήτρια που αξίζει τα καλύτερα,με το ήθος και τη φωνάρα της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου