Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Βίον ανθόσπαρτον!

   
  
    Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας. Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι του «Island», σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία με κουμπάρο τον Νίκο Χατζηνικολάου.
    Οι καλεσμένοι πολλοί και γνωστοί! Ο Στίβ Κακέτσης, με την σύντροφό του, ο Σπύρος Χαριτάτος με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύντροφό της, οι οποίοι ευχήθηκαν τα καλύτερα στο ζευγάρι και ο Γιάννης Μαρακάκης, ο οποίος πήγε στο γάμο χωρίς την Έλενα Ράπτη, ευχήθηκε στο ζευγάρι να αποκτήσει πολλά παιδάκια.
    Ο γαμπρός έφθασε με αρκετή καθυστέρηση! «Πρέπει να πάω να παντρευτώ», δήλωσε  χαριτολογώντας στους δημοσιογράφους.
    Περισσότεροι από 500 καλεσμένοι έδωσαν το «παρών» στην τελετή και ευχήθηκαν στο ζευγάρι… βίον ανθόσπαρτον! 
    Το νυφικό της Φαίης ήταν λευκό, φτιαγμένο από οργάντζα,κοντό μπροστά, με μικρή ουρά και πέπλο.Το μακιγιάζ και τα μαλλιά της έχει επιμελήθεί ο Δημήτρης Γιαννέτος, πρώην συνεργάτης της στην εκπομπή «Μπλα μπλα».
    Οι δύο παρουσιαστές πήραν την μεγάλη απόφαση, μετά από τρία χρόνια σχέσης. Φαίη Σκόρδα και Γιώργος Λιάγκας στις 8:30 είχαν δώσει ραντεβού στα σκαλιά της εκκλησίας.Η σχέση του ζευγαριού μετράει τρία χρόνια και ο γάμος είναι το επισφράγισμα της μεγάλης αγάπης που τρέφει ο ένας για τον άλλο.
     Ως είθισται η νύφη είναι αυτή που τραβάει τα βλέμματα πάνω της αυτή την μεγάλη ημέρα της ζωής της. Η Φαίη φόρεσε νυφικό βασισμένο σε δικό της σχέδιο. Αν και ο γάμος έγινε στην Αθήνα, όλα όσα θα φόρεσε απόψε, επέλεξε να τα προμηθευτεί από την Θεσσαλονίκη, την ιδιαίτερη πατρίδα της. Έτσι, πριν από περίπου έναν μήνα, η Φαίη ανέβηκε στη συμπρωτεύουσα και μαζί με τους γονείς της, τον πατέρα της Δημήτρη και τη μητέρα της Ευαγγελία, πήγε κατευθείαν στον σχεδιαστή Νικόλα. Και παρ’ ότι η παρουσιάστρια είδε πολύ ωραία σχέδια, ζήτησε από τον σχεδιαστή να τη βοηθήσει και να φτιάξει το νυφικό όπως εκείνη το είχε ονειρευτεί. Έτσι κι έγινε! Το νυφικό λευκό και εντυπωσιακό! Όσο για το μήκος του, δεν είναι ούτε μακρύ, ούτε κοντό, αλλά σε ένα περίεργο σχέδιο, έμπνευση της ίδιας.
     Η πανέμορφη Φαίη είχε επιλέξει δύο ζευγάρια παπούτσια για σήμερα. Το ένα ζευγάρι, τα λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα για τη γαμήλια τελετή κι άλλο ένα λευκό ζευγάρι πέδιλα, πιο αναπαυτικό, σε περίπτωση που κουραστεί.
Άντε να ζήσουν!

Πηγές: Οι φωτογραφίες είναι του gossip-tv.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου