Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Οι δυο ξανθιές σε νέες "περιπέτειες"!


    Η Τζούλια και η Ντούβλη δεν ήθελαν να βλέπουν η μια την άλλη!Λεπτομέρειες.Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Θα γυρίσουν μαζί ταινία και θα φτιάξουν οι σχέσεις τους!
    Ήδη τα πρώτα γυρίσματα. έγιναν στο Ποσειδώνιο, όπου βρέθηκαν να διασκεδάζουν με τα άσματα του Κιάμου.Πώς θα λέγεται η νέα ταινία;Θα δείξει.Πάντως ο Μένιος, μετά το σκυλοβρυσίδι που αντάλλαξαν οι δυο πρωταγωνίστριες πορνό τις έφερε πολύ κοντά.
    Οι δύο πρωταγωνίστριες της εταιρίας παραγωγής πορνό του Δημήτρη Σειρηνάκη, αν και τον τελευταίο καιρό έχουν ανταλλάξει άκρως υποτιμητικά σχόλια, εθεάθησαν να συζητούν σε πολύ φιλικό κλίμα,τις προάλλες,σε γνωστό καφέ στην Πολιτεία.Μάλιστα, έφυγαν όλοι μαζί με το τζιπ της Μαριάννας Ντούβλη - με την Τζούλια να κάθεται στο πίσω κάθισμα και να αφήνει τον Μένιο συνοδηγό δίπλα στη μέχρι πρότινος αντίζηλό της.
    Και ενώ οι φήμες θέλουν τις δυο γυναίκες να συναντήθηκαν προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στο επόμενο ερωτικό DVD της εταιρίας Sirina, ο κοινός τους, πλέον, μάνατζερ, Μένιος Φουρθιώτης με επιστολή του στα Μέσα υποστήριξε πως η χθεσινή συνάντηση ήταν καθαρά τυπική και στόχο είχε να «συζητηθούν οι λεπτομέρειες για την εκδήλωση που οργανώνει η Sirina» στην 3η Αthens Erotica 2010, στην οποία θα παραβρεθούν η Τζούλια και η Μαριάννα.
    Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, οι δυο γυναίκες ενδέχεται όχι μόνο να συμπρωταγωνιστήσουν σε νέο ροζ dvd αλλά θα έχουν μία άκρως τολμηρή κοινή ερωτική σκηνή!
    Κι όλα αυτά την ώρα που πολλά ακούγονται και για άλλες ξανθιές της σόουμπιζ,οι οποίες ετοιμάζονται να πάρουν το..χρίσμα της πορνοστάρ!Σύμφωνα με τα όσα έγραψε στη στήλη της στη Real Life η Ντέπυ Γκολεμά, ακόμα μια γνωστή τηλεπερσόνα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει dvd.Ο λόγος για τη "μετεωρολόγο" του STAR,Πετρούλα Κωστίδου,η οποία,όπως ακούγεται,σκέφτεται σοβαρά να ξεκινήσει τα γυρίσματα για μια νέα ταινία,το σενάριο της οποίας έχει ήδη γραφτεί.Το κανάλι βεβαίως δηλώνει άγνοια για το θέμα.
    Φαίνεται η οικονομική κρίση έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στους "σταρς"!Τί θα δούμε ακόμα...!

Πηγές:
irakliowebradio2.blogspot.comparapolitika.gr , foititatsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου