Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ΒΡΑΒΕΙΑ MAD 2010!


    Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα φετινά βραβεία «Μad Video Music Awards», ενώ μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος κατάφερε να αποσπάσει  συνολικά τέσσερα βραβεία.
    Όπως κάθε χρόνο, το «παρών» έδωσαν πολλοί καλλιτέχνες από την εγχώρια και τη διεθνή μουσική σκηνή, αλλά και απλός κόσμος που θέλησε να απολαύσει από κοντά τους αγαπημένους του καλλιτέχνες.
     Η 7η τελετή βραβείων διεξήχθη χθες στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο. Παρουσιαστής της λαμπερής βραδιάς ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ στα backstage βρισκόταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
    Στο κόκκινο χαλί περπάτησαν πολλά διάσημα ονόματα ανάμεσά τους οι: Σάκης Ρουβάς, Δέσποινα Βανδή, Καλομοίρα, Ρία Αντωνίου, Δούκισσα Νομικού, Νίκος Παπαδάκης, Σίσσυ Χρηστίδου,Τατιάνα Στεφανίδου, Μαρία Μπακοδήμου, Σασα Μπάστα, Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Κώστας Μαρτάκης.
    Η Έλενα Παπαρίζου έκανε την πρώτη live εμφάνιση της βραδιάς, ερμηνεύοντας ένα dancing κομμάτι με τον τίτλο «Dancing without music».
    Τo πρώτο βραβείο «καλύτερο video clip pop» έδωσε ο Νίκος Βουρλιώτης στον Σάκη Ρουβά, ενώ ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης ερμήνευσε το τραγούδι «Εμένα Θες», και όπως αναμενόταν ενθουσίασε το κοινό.
    Ακόμα μια live εμφάνιση είχε ο Μ. Χατζηγιάννης με το τραγούδι «Καλοκαίρι»,ενώ η Δέσποινα Βανδή απέσπασε διφορούμενες κριτικές με την εμφάνισή της όταν παρουσίασε επί σκηνής το νέο της τραγούδι «Κομμάτι από την καρδιά σου», αποσπώντας το βραβείο Γυναίκα Καλλιτέχνης της χρονιάς.Τέλος,με το βραβείο: «Καλύτερο ντούετο συνεργασία» βραβεύτηκαν οι Τάμτα και ο Σάκης Ρουβάς.
    Τις εντυπώσεις έκλεψαν επίσης,για μια ακόμη φορά,οι συνεργασίες-έκπληξη on stage,όπως αυτή της κούκλας-θεάς-υπέροχης-ανυπέρβλητης Ζέτας Μακρυπούλια με τους Stavento,ερμηνεύοντας "Σαν έρθει η μέρα",του Μύρωνα Στρατή με τις Μέλισσες και των Goin'Through με την Κατερίνα Αυγουστάκη!
    Κατά τα άλλα,απ’ όλα είχε το κόκκινο χαλί:από fashionistas και glamorous εμφανίσεις, μέχρι...ημίψηλο καπέλο και τούλι στο κεφάλι!
    Το βραβείο της σέξι το δίνουμε στην Έλενα Φουρέϊρα, που το καλίγγραμμο σώμα της αναδείχθηκε μέσα από μαύρη ολόσωμη και θεόστενη φόρμα!Σέξι και η Κατερίνα Στικούδη, με το τζιν σορτσάκι και το λευκό top, ωστόσο, τόσο αξεσουάρ πάνω της και με τόσα χρώματα βρε παιδί μου... ούτε η βιτρίνα του Λαλαούνη να ήταν!
    Με κατακόκκινο φόρεμα ίδια απόχρωση με το χαλί εμφανίστηκε η Δούκισσα Νομικού και πάλι καλά που έβαλε χρυσό παπούτσι και ξεχώριζες πού σταματάει το χαλί και που αρχίζει η Δούκισσα...Και από την παρουσιάστρια στην ηθοποιό Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που συνδύασε το παπούτσι με... την επωμίδα! Τι εννοούμε; Φανταστείτε πορτοκαλί φόρεμα και μαύρα παπούτσια με λευκά πουά, χρώμα που υπήρχε και στις επωμίδες.Πάντως, το πορτοκαλοκόκκινο φαίνεται πως είναι της μόδας φέτος, αφού το επέλεξαν οι περισσότερες επώνυμες. Εκτός από αυτές που αναφέραμε, σε πορτοκαλί αποχρώσεις κινήθηκαν επίσης η Τατιάνα Στεφανίδου και η Δέσποινα Βανδή.
    Μαύρη σαν τον αράπη, η Ειρήνη Μερκούρη, που επέλεξε λευκό μίνι φόρεμα και ήταν σαν την μύγα μες στο γάλα, ενώ μάλλον έχασε στο δρόμο το ένα σκουλαρίκι οπότε ξέμεινε με το άλλο!
    Στο... Hollywood ήθελε να πάει στο Φάληρο βρέθηκε η Σάσα Μπάστα, που εμφανίστηκε με μαύρη τουαλέτα με αβυσσαλέο ντεκολτέ, ενώ έβαλε τόσα extensions στο μαλλί που παρέπεμπε στην Ραπουνζέλ του παραμυθιού.
    Με λίγα σχόλια, το ντύσιμο του Λάκη Γαβαλά, που επέλεξε κάτι σε στυλ φράκο αλλά με αμάνικο σακάκι και ημίψηλο καπέλο...
    Και περνάμε στην «είδηση»: η Μάρω Λύτρα έγινε ξανθιά! Για να μην ασχοληθούμε με το μαλλί της (τι να πει κανείς για τα μαλλιά της αλληνής;), μάλλον θέλησε να μας μπλέξει με το ντύσιμό της. Πάρτε βαθιάαα αναπνοή: κόκκινο λουστρινέ κολάν, λευκή μπλούζα - φόρεμα, τεράστια μαύρη ζώνη και τεράστιος μαύρος σταυρός.
    Βοήθειά μας Παναγιά μου και για το τέλος Τάμτα, που ντύθηκε κάτι σε... νύφη: λευκό κορμάκι, λευκό τούλι αντί για φούστα και λευκό τούλι - καπέλο στο κεφάλι που παρέπεμπε στο δίχτυ που η θεία η Παναγιού από το χωριό έβαζε τον κότσο της!
    Από τις εμφανίσεις στη σκηνή δύο έκαναν την έκπληξη: οι Καραμεροχαριτάτοι που ντύθηκαν... καρατέκα!


Στην ουσία της βραδιάς,οι καλλιτέχνες που κατάφεραν να αποσπάσουν βραβεία ήταν οι εξής:

VIDEO CLIP POP
Σπάσε Το Χρόνο / Σάκης Ρουβάς

VIDEO CLIP ROCK
Πριν Μας Δει Κανείς / Μύρωνας Στρατής

VIDEO CLIP ENTEXNO

Κόψε Και Μοίρασε / Ελεωνόρα Ζουγανέλη

VIDEO CLIP ALTERNATIVE

Μαγικό Χαλί / Locomondo

VIDEO CLIP HIP HOP
Τους Πονάει / Vegas

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ VIDEO CLIP
Κωνσταντίνος Ρήγος / Κρυφά – ΜΕΛΙSSES

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ
Onirama

ΣΤΙΧΟΣ – ΑΤΑΚΑ
Σφύριξα Κι Έληξες / Σφύριξα… Κι Έληξες – Πάνος Κιάμος

SEXY VIDEO CLIP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Αν Ήσουνα Αγάπη / Έλενα Παπαρίζου

FASHION ICON ΣΕ VIDEO CLIP
Σπάσε Το Χρόνο / Σάκης Ρουβάς

ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ
ΜΕΛΙSSES

MAD RADIO 106.2 TRACK OF THE YEAR

Eξαιρέσεις / Rous

VIDEO CLIP MAD GREEKZ
Μια Κόκκινη Γραμμή / Νατάσα Θεοδωρίδου

ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ

Μιχάλης Χατζηγιάννης

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ
Δέσποινα Βανδή

ΝΤΟΥΕΤΟ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Θάρρος Ή Αλήθεια / Tamta Feat. Σάκης Ρουβάς

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Σάκης Ρουβάς

VIDEO CLIP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Θα ‘Μαι Αλλιώς/ Έλενα Παπαρίζου

Επειδή,όμως,3 ώρες δε κλείνονται σε ένα ποστ,υπομονή λίγες μέρες μέχρι την επίσημη τηλεοπτική προβολή της βραδιάς από τον alpha!Μη το χάσετε!

Πηγές:
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου