Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Σταρ Ελλάς 2010

   
    Με ένα εντυπωσιακό χορευτικό ξεκίνησε χθες στις 21:00 ο 21ος Διαγωνισμός Ομορφιάς του ΑΝΤ1 στον οποίο 23 υποψήφιες διεκδίκησαν τους πολυπόθητους τίτλους της Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ 2010.Οικοδέσποινα ήταν η Βίκυ Καγιά, η οποία εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα ασημί φόρεμα χορεύοντας στους ρυθμούς του τραγουδιού «Tic Tac» της Κeisha. Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν επτά άτομα, μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Βλάχος , η Κατερίνα Γκαγκάκη η Τζένη Μπαλατσινού και η Σεράινα.
    Συνολικά 23 δροσερά κορίτσια έλαμψαν στον 21ο Διαγωνισμό Star Hellas/ Miss Hellas/Miss Young. Ωστόσο, η 20χρονη Άννα Πρέλεβιτς κέρδισε τον τίτλο της Star Hellas 2010, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά που την έφερναν στην πρώτη θέση.Tη στέψη έκανε η περσινή Star Hellas 2009, Βιβιάνα Καμπανίλε.
Νικήτριες  του διαγωνισμού είναι:
19.Star Hellas 2010: Άννα Πρέλεβιτς
22. Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς 2010: Μαρία Τσαγκαράκη
10. Miss Hellas 2010: Μαντώ Γαστεράτου
17. Αναπληρωματική Μiss Hellas 2010: Ελεωνόρα Μπρετζ
14. Miss Τουρισμός 2010: Βαλεντίνα Μαγαλιού
4. Αναπληρωματική Μiss Young 2010: Αναστασία Σιδηροπούλου
5. Miss Young 2010: Μελίνα Συρίη
    Εκτός από ομορφιά και θέαμα, η βραδιά είχε και πολλούς guests. Οι ΝΕΒΜΑ με την Κατερίνα Στικούδη, το Θηρίο με την Ελένη Φουρέιρα, o νικητής του talent show Σταύρος Μιχαλακάκος και το συγκρότημα 48 Ώρες ανέβασαν ακόμη περισσότερο το θερμόμετρο.
    Φυσικά δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα,όπως κάθε χρόνο!Μόνο «μπαμ» δεν ακούστηκε την στιγμή που η Βίκυ Καγιά είπε το «Σταρ Ελλάς 2010, αριθμός 19, Άννα Πρέλεβιτς»... Πολλές υποψήφιες των φετινών καλλιστείων από την αρχή έβλεπαν με μισό μάτι την Αννούλα και υποστήριζαν πως λόγω επώνυμου μπαμπά βρισκόταν σε πλεονεκτικότερη θέση.
    Κόντεψαν να σκάσουν οι καλλονές, που είδαν τις προβλέψεις τους και τα προγνωστικά που ακούγονταν εδώ και ημέρες να επιβεβαιώνονται. «Είδες τι κάνει το επώνυμο;», αναρωτιόντουσαν από μέσα τους πολλές και, πάλι καλά, δεν έσπασε κανένα τακούνι της Σταρ Ελλάς να έχουμε και τρεχάματα... Τα δε δήθεν χαμόγελα και χειροκροτήματα -μας παίρνουν και οι κάμερες- έδωσαν και πήραν!
    Μετά τον διαγωνισμό κάποια κορίτσια ήταν μέσα στα νεύρα! Τι «δεν έχω τίποτα να δηλώσω» έλεγε η μία, τι «πολύ καλά, πολύ ωραία... βγήκαν αυτές που αξίζανε» έλεγε ειρωνικά η άλλη... Μάλιστα, υπήρξε και κοπέλα που έβαλε τα κλάματα -και καλά- από την κούραση όλου του μήνα.Τέτοιο ήταν το κλίμα έξω από το στούντιο Κάπα όπου έγινε ο διαγωνισμός και, ευτυχώς, δεν πιάστηκαν μαλλί με μαλλί οι κατά τα άλλα αγαπημένες συνυποψήφιες...
    Κατά πόσο παίζει ρόλο το όνομα δεν μπορούμε να σας πούμε, πάντως, η Άννα είναι η δεύτερη κόρη επωνύμου που κερδίζει τίτλο ομορφιάς, μετά την Δούκισσα Νομικού.Αντιδράσεις υπήρξαν για τις υποψήφιες με ξενικό επίθετο (κι εδώ η Άννα Πρέλεβιτς), καθώς και για τις ερωτήσεις της κριτικής επιτροπής που είχαν δοθεί από πριν στα κορίτσια! Πάντως, η Κατερίνα Γκαγκάκη έσπευσε να πει πως δεν είχαν δοθεί οι ερωτήσεις αλλά είχαν φτιαχτεί κάποιες με βάση τα βιογραφικά των κοριτσιών. «Δεν υπάρχει τίποτα που να είναι αδικημένο», σχολίασε σχετικά ο Γιάννης Λάτσιος.
     Η ίδια η νικήτρια,σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων μετά το τέλος της βραδιάς δήλωσε πως «Ο μπαμπάς μου δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο. Το πήρα με το σπαθί μου». Παράλληλα, η καλλίγραμμη μελαχρινή ξεκαθάρισε ότι πρώτα θα πάρει το πτυχίο της και το μόντελινγκ θα το έχει ως χόμπι.Αναφερόμενη στον διαγωνισμό, η Άννα είπε ότι ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος γιατί όλες οι κοπέλες ήταν πολύ όμορφες. Η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν πήρε το στέμμα λόγω του επώνυμου μπαμπά της και ανέφερε ως παράδειγμα την Δούκισσα Νομικού «που πήρε τον τίτλο επειδή το άξιζε», όπως χαρακτηριστικά είπε.
«Κύριος στόχος μου είναι το πτυχίο μου και το μόντελινγκ μόνο σαν χόμπι», τόνισε η 20χρονη που έχει σπουδάσει Μedia Communication στο Λονδίνο, προσθέτοντας πως θέλει να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη στο επάγγελμά της και την ενδιαφέρει περισσότερο ο χώρος του θεάματος.
    Πάντως, η πανύψηλη και καλλίγραμμη Άννα δεν είναι μόνη, οπότε οι επίδοξοι  γαμπροί μην ετοιμάζεστε...  Όπως αποκάλυψε η ίδια, έχει σχέση εδώ και 3 χρόνια, ενώ οι πληροφορίες λένε πως σύντροφός της είναι ο Δημήτρης Χαριτόπουλος, μπασκεμπολίστας στην ομάδα των Τρικάλων.
Πάντως, το αμόρε δεν χάρηκε και πολύ με την απόφαση της καλής του να πάει στα καλλιστεία. «Δεν έκανε και πάρτι... τώρα, όμως, κάνει!», είπε χαρακτηριστικά η όμορφη Άννα.

Πηγή :
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου