Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Νικόλ και Βαλάντω στον τελικό!

    Αναμενόμενο το αποτέλεσμα του αποψινού ημιτελικού του Greek Idol. Η Βαλάντω Τρύφωνος και η Νικόλ Παπαριστοδήμου πέρασαν στον τελικό ενώ μένει εκτός ο Νίκος Τασιόπουλος. Ο Νίκος, ο οποίος αντικατέστησε τον Χρήστο Tσακίρη, συμμετείχε στο παιχνίδι τις τελευταίες δύο εβδομάδες μόνο, έχοντας λιγότερες πιθανότητες από τις δύο συμπαίκτριές του να περάσει στον τελικό.
    Επιπλέον τις τελευταίες ημέρες έγινε πολύ συζήτηση για το ροζ βίντεο του Νίκου Τασιόπουλου, το οποίο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ωστόσο αυτό δεν φάνηκε να παίζει ρόλο στην απόφαση του κοινού. Τόσο η Βαλάντω, όσο και η Νικόλ, ιδιαίτερα μάλιστα η Νικόλ, ήταν εμφανώς καλύτερες στις αποδόσεις τους. Κάτι εξάλλου που επισήμαναν και όλοι οι κριτές. Ο Πέτρος Κωστόπουλος μάλιστα το πήγε λίγο πιο πέρα ...δείχνοντάς μας τη δική του προτίμηση. Είπε κάποια στιγμή λοιπόν ο Πέτρος Κωστόπουλος, ότι εάν ψήφιζε μόνο αυτός στον τελικό, τότε νικήτρια θα ήταν η Νικόλ. Το σίγουρο είναι ότι μετά από πολύ καιρό νικήτρια σε τάλεντ σόου της ελληνικής τηλεόρασης θα είναι γυναίκα.
    Νικόλ και Βαλάντω,λοιπόν, θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Greek Idol στον τελικό της επόμενης Δευτέρας! Οι δυο Κύπριες με τις υπέροχες φωνές ξεπέρασαν το σκόπελο και του αποψινού live,κερδίζοντας τις πολυπόθητες θέσεις για τον τελικό.
    Το «Greek Idol» όμως είχε και μια λαμπερή καλεσμένη. Στη σκηνή του talent show του ALPHA ανέβηκε η εκθαμβωτική Έλενα Παπαρίζου και παρουσίασε τα τραγούδια του νέου της δίσκου.
    Φυσικά, από το live δεν θα μπορούσε να λείψει το ροζ βίντεο του Νίκου Τασιόπουλου, που έδωσε δημόσια εξηγήσεις. Ο 26χρονος παραδέχθηκε πως εκείνος είναι ο πρωταγωνιστής παρά το ότι αρχικά το είχε αρνηθεί και πρόσθεσε πως το «ανέβασε» άλλος για εκδίκηση. Ρόλο... συνετιστή ανέλαβε ο Πέτρος Κωστόπουλος, ενώ η Ρούλα Κορομηλά έσπευσε να συμβουλεύσει τα νέα παιδιά να είναι προσεκτικά με το Ίντερνετ.
    Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: το περιβόητο βίντεο δεν είναι καμιά υπερπαραγωγή τύπου Τζούλιας ή Μαριάννας, αλλά μία σειρά από φωτογραφίες με έναν νεαρό που ποζάρει γυμνός επιδεικνύοντας τα προσόντα του. Στο μεσοδιάστημα παρεμβάλλονται και φωτογραφίες με τον πρωταγωνιστή ντυμένο, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες για τον τρόπο επικοινωνίας μαζί του. Το εν λόγω βίντεο, άκρως τολμηρό για να δημοσιοποιηθεί, έχει «ανέβει» από το 2008 σε ιστοσελίδα με πορνό υλικό, ενώ αναγράφει ξεκάθαρα το όνομα «Nikos Tasiopoulos», ένα e-mail και σελίδα στο Twitter.
«Πρώτη φορά το ακούω. Είναι εντελώς άκυρο κάτι τέτοιο, προφανώς είναι κάποιος που μου μοιάζει», είχε δηλώσει ο Νίκος Τασιόπουλος σε σχετική ερώτηση του περιοδικού «People» την προηγούμενη εβδομάδα. Σήμερα, πληροφορίες που γράφονται στο Ίντερνετ θέλουν τον παίκτη του «Greek Idol» να παραδέχεται ότι πρωταγωνιστεί στο εν λόγω βίντεο, ωστόσο, προσθέτει πως πρόκειται για πράξη εκδίκησης από πρώην κοπέλα του! Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο 26χρονος έχει καταθέσει μήνυση στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, στην οποία θα κληθεί για εξηγήσεις η εν λόγω νεαρά.
    Εν αναμονή του μεγάλου τελικού, για να δούμε ποια από τις δυο θα επιλέξει το τηλεοπτικό κοινό ως επόμενο ..είδωλο! Η παραγωγή, πάντως,υπόσχεται ένα φινάλε εξίσου λαμπρό και αντάξιο με τα live του σόου ως τώρα! Υπομονή ως τη Δευτέρα,λοιπόν,και καλή επιτυχία στις δυο εξαίσιες τραγουδίστριες! Μακάρι να νικήσει η καλύτερη! 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου