Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

"Σε στημένο παιχνίδι"..

Άνθια
Σε παιχνίδι στημένο WM140-2

 
Καλώς ή κακώς,η δισκογραφία στη χώρα μας,περνά δύσκολη περίοδο.Είτε εξαιτίας της πειρατείας,είτε από κάποια μη-αναξιοκρατικά κριτήρια προώθησης κάποιων καλλιτεχνών,είτε από την οικονομική κατάσταση της χώρας που δε μας επιτρέπει τις παλιές..πολυτέλειες του να αγοράζουμε πολλά cd ακόμη κι αν μας άρεσε μόνο ένα τραγούδι..Πολλές οι αιτίες..όμως λύση υπάρχει??
Εκεί ακριβώς έρχεται το διαδίκτυο να μας "γνωρίσει" καλλιτέχνες,που αγνοούσαμε μέχρι χθες,και φθάνει ένα άκουσμα της δουλειάς τους για να τους εκτιμήσουμε.
Αυτό συνέβη και σε μένα ,στην περίπτωση της Άνθιας..Τη γνώρισα στο musicheaven.gr,ως μέλος της μουσικής κοινότητας,και μετά από παρότρυνση καλών φίλων-μελών εκεί,μέσα από τα καλά τους λόγια,αναζήτησα τραγούδια της και βρέθηκα μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη...
Μια μεστή φωνή,τραγούδια που σε ταξιδέυουν,με αρτιότατο στίχο και μελωδία,που αξίζει να αφιερώσεις χρόνο για να τα αφήσεις ,απλά,να σε παρασύρουν μακριά από τη χλωμή πραγματικότητα της φτήνιας και της μιζέριας.
Η Άνθια, μας συστήνεται ως ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός με την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, που φέρει τον γενικό τίτλο "Σε παιχνίδι στημένο".
Ακούγοντας το album, θα έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε, όχι μόνο τις εξαιρετικές ερμηνευτικές της δυνατότητες , αλλά και τις υπέροχες συνθετικές και στιχουργικές δημιουργίες της που εκτείνονται από rock ballad έως και latin ηχοχρώματα.
Πλαισιωμένη από εξαίρετους συνεργάτες και μουσικούς, μας φέρνει ολοκαίνουργια τραγούδια, που θα γνωρίσουμε και θα αγαπήσουμε βαθιά! Συμμετέχουν επίσης στο album, ερμηνεύοντας από ένα τραγούδι ξεχωριστά, η Ελισσάβετ Καρατζόλη και η Ίρις Κατσίρη .

Καλοτάξιδο!
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ CD
1. Σε παιχνίδι στημένο, μουσική Λευτέρης Βαλασέλλης-στίχοι Ανθή Κωνσταντινίδου(4.36)
2. Έχει ο έρωτας, μουσική-στίχοι Ανθή Κωνσταντινίδου (3.18)
3. Στην άδεια σου ζωή, στίχοι-μουσική Ανθή Κωνσταντινίδου (3.52)
4. Αν είσαι .., μουσική Λευτέρης Βαλασέλλης - στίχοι Ανθή Κωνσταντινίδου (3.44)
5. Με κοιτάς φιλικά, στίχοι - μουσική Ανθή Κωνσταντινίδου (3.05)
6. Τελευταίο στοίχημα, μουσική Ανθή Κωνσταντινίδου - στίχοι Γεωργία Νότη (3.43)
7. Να' σουν εδώ, μουσική Λευτέρης Βαλασέλλης - στίχοι Παναγιώτης Τουμάσης / Ανθή Κωνσταντινίδου (3.27)
8. Στο φως ξανά, μουσική Ανθή Κωνσταντινίδου - στίχοι Ελισάβετ Καρατζόλη (3.19)
9. ΄Αφησα χρόνια, μουσική Λευτέρης Βαλασέλλης - στίχοι Ανθή Κωνσταντινίδου (4.01)
10. Σιωπές, στίχοι Ανθή Κωνσταντινίδου - μουσική Λευτέρης Βαλασέλλης(3.44)
11. Μήλος και Αφροδίτη, μουσική Μάνος Καμπούρης - στίχοι Ανθή Κωνσταντινίδου (2.45)
12. Τhe road is long ,μουσική Ανθή Κωνσταντινίδου - στίχοι Παναγιώτης Τουμάσης (3.19)

Κυκλοφορεί στο www.wavemusic.gr ,ηλεκτρονικό κατάστημα της «WAVE MUSIC PRODUCTIONS» και σε επιλεγμένα μουσικά καταστήματα.
P R WAVEMUSIC


Υ.Γ.Οφείλω να ευχαριστήσω τον αξιόλογο φίλο,Σίμο Κουσκούνη,από του οποίου το προφίλ, στο facebook, "έκλεψα" τις πληροφορίες για τη δισκογραφική αυτή δουλειά της Άνθιας!

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο έφη.ειμαι σίγουρος οτι η Ανθη εχει να δωση πολλα ακομη...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή