Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Hot!!!

Τα πιο καυτά της showbiz!!

Οι φαν των "Μυστικών της Εδέμ" μάλλον θα πανηγυρίζουν,αφού το Μεγάλο Κανάλι τους επεφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη!
Μέχρι τις 15 Αυγούστου θα έχει την δυνατότητα να κάνει διακοπές η «παρέα της Φεγγαρόπετρας», καθώς τα γυρίσματα για τον επόμενο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Mega θα ξεκινήσουν από τις 16 Αυγούστου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν από τα μέσα Αυγούστου, καθώς η σειρά θα αρχίσει να προβάλλεται νωρίς σε σχέση με την περσινή τηλεοπτική σεζόν και ίσως και ολόκληρο το πρόγραμμα του Mega.
Αν λοιπόν αισθάνεστε άδεια τα απογεύματά σας χωρίς την Εύα ,το Λουκά,τη Νόρα ,το Νικόλα και τη Δάφνη,λίγη υπομονή και η παρέα επιστρέφει δριμύτερη πολύ πιο σύντομα από όσο περιμένατε!
Η επόμενη είδηση που περιμέναμε να επιβεβαιωθεί,είναι το νέο συμβόλαιο της Τατιάνας Στεφανίδου,μετά το "διαζύγιό" της με τον ΑΝΤ1.
Όπως ακουγόταν,λοιπόν εδώ και μερικές μέρες στα δημοσιογραφικά "πηγαδάκια",κι ανακοινώθηκε και επισήμως πια,έκλεισε η συμφωνία της Τατιάνας με το Star. Η παρουσιάστρια αναλαμβάνει από τα μέσα Σεπτεμβρίου την καθημερινή απογευματινή ζώνη του καναλιού.
Το συμβόλαιό της με τον σταθμό είναι διετές και το κανάλι φαίνεται έτοιμο για ένα δυνατό ξεκίνημα με την έμπειρη παρουσιάστρια.
Τα υπόλοιπα επί της οθόνης,αγαπημένα μου κουτσομπολάκια!

Ευχαριστούμε το zougla.gr για τις πληροφορίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου