Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Πασχάλης..ξαναχτυπά!!!

    Βρήκε την «είσοδο ελεύθερη» και μπήκε! Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης κάνει την επίσημη πρώτη του σε ρόλο κριτή στην εκπομπή της Ανίτας Πάνια στο ALTER. Το pop idol των Olympians θα κάθεται από την ερχόμενη Τετάρτη σε μία από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής. Παρέα του θα βρίσκονται η Πωλίνα (που κάνει comeback μετά από πολλά χρόνια απουσίας) και ο ηθοποιός (ταξίαρχος Θεοχάρης στο «Καλημέρα ζωή») και πρώην βουλευτής, Γιώργος Βασιλείου.
     Η τριάδα θα αναζητεί νέα ταλέντα, στο διαφορετικό talent show του καναλιού του Μπουρναζίου, που άλλαξε πλέον και όνομα («Είσοδος ελεύθερη»). 
«Η Ανίτα ήταν ένας πολύ βασικός λόγος για να δεχτώ να συμμετάσχω στην εκπομπή, γιατί ξέρω ότι θα περάσουμε ωραία κι εμείς και οι τηλεθεατές. Τη γνωρίζω πολλά χρόνια και την αγαπώ πολύ, γιατί είναι απίθανο άτομο και καθόλου ''δήθεν'' και αυτό το εκτιμώ ιδιαίτερα», λέει ο Πασχάλης.
     Η πρόταση στον γνωστό τραγουδιστή δεν ήταν φρέσκια. «Η Ανίτα με πολιορκεί εδώ και δύο χρόνια, αλλά τότε… ναυάγησε το σχέδιο και δεν έγινε η εκπομπή. Αντ’ αυτής είχε βγει στον αέρα το «Je t’ aime». Τώρα επανήλθε και το σόου και η πρόταση».
    Το timing, ωστόσο, της συνεργασίας δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού ο Πασχάλης ετοιμάζεται παράλληλα να εκδώσει ένα βιβλίο με τίτλο «Το εγχειρίδιο του καλού τραγουδιστή». Όπως αποκαλύπτει: «Είναι ένα εκπληκτικό βιβλίο το οποίο θα πρέπει να διαβάσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται να μπουν σε αυτό το χώρο αλλά και όσοι τον παρακολουθούν απλά ως θεατές. Πρόκειται για συμβουλές και ιστορίες βασισμένες στην εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στον καλλιτεχνικό χώρο. Δεν πρόκειται για βιογραφία αλλά για έναν επαγγελματικό προσανατολισμό. Σκοπεύω να το εκδώσω λίαν συντόμως. Αυτό το διάστημα βρίσκομαι σε διαπραγματεύσεις με τους εκδότες. Μέσα από το ρόλο μου ως κριτής της εκπομπής ''Είσοδος ελεύθερη'' που ασχολείται με το τραγούδι, είναι ευκαιρία κι ένας ωραίος τρόπος να περάσω και το μήνυμα που έχει το βιβλίο μου. Γι’ αυτό δεν προέκυψε η συνεργασία πριν από δύο χρόνια με την Ανίτα κι έγινε τώρα. Ηταν κατάλληλο το timing. Δηλαδή… kismet». Βέβαια,πληροφορίες ,που δε διαψεύδει ο τραγουδιστής, αναφέρουν ότι στο βιβλίο θα υπάρχει κεφάλαιο με τον τίτλο "Η φανατική θαυμάστρια" και θα αναφέρεται εκτενώς στη γνωστή ιστορία του..στιγμιαίου λάθους..!!!!Είδομεν!
    Το τραγούδι των τίτλων του σόου έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και τέταρτο άτομο στην επιτροπή. Ο Πασχάλης θεωρεί τον εαυτό του δίκαιο και υπέρ της αλήθειας.
«Ο ρόλος μου χρειάζεται απόλυτη υπευθυνότητα. Είμαι άνθρωπος της αλήθειας αλλά και αυτή έχει τα όριά της και θα τα σεβαστώ απόλυτα, για να μην πληγώσω κάποιον. Δεν θα το ήθελα καθόλου. Η εκπομπή έχει στόχο την ψυχαγωγία και όχι την τιμωρία κάποιου. Αν κάποια άτομα θέλουν να παρουσιάσουν το ταλέντο τους, τους παροτρύνω να μην διστάσουν και να χτυπήσουν τη δική μας πόρτα που είναι ορθάνοιχτη. Να μην ντραπούν. Ζούμε σε μια εποχή που χρειάζεται τόλμη. Ας βάλουμε μπροστά τους στόχους και τα θέλω μας. Οι αξίες δεν μπορούν να γελοιοποιηθούν. Πιστεύω ότι η εκπομπή αυτή έχει και κοινωνικό χαρακτήρα και θα αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα της κοινωνίας μας. Δεν θα είναι δήθεν ούτε θα παριστάνει κάτι άλλο από αυτό που είναι. Και δεν αποκλείεται καθόλου να βρούμε αρκετά ταλέντα».

Ευχαριστώ το zougla.gr για τις χρήσιμες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου